Voivatko Arsenal, Liverpool tai United voittaa Premin?
Toinen Utd: n mutkitteleva, keskittynyt suoritus. Pogba näyttää regressoituneen viime kauden tehokkuudelle, kun pelaa keskikenttäpelaajaa. Joten sen sijaan, että teimme toisenkin vähän siitä, kuinka kauhea olemme, luulin, että minun pitäisi esittää kysymys postilähetyksille. Kumpi kolmesta vietetystä joukosta voittaa PL ensin? Arsenal, Liverpool tai Utd?

Tietenkin VVD: n allekirjoituksella ja Salah-huippuosaamisen myötä sanon Liverpoolin todennäköisimmän. Ei siksi, että he näyttävät todennäköisimmin toimivan paremmin kuin City tai jopa Chelsea, kun Conte päätyy joukkueeseen, mutta koska Kloppilla näyttää olevan selvä suunnitelma tällä hetkellä. Vaikka vahinkojen laajuus Coutinhon lähdettäisiin, on vielä nähtävissä.

Arsenalilla on luonnollisesti kysymys siitä, milloin Arsene lähtee ja kenelle hän nimittää häntä. Utdin kanssa vain näyttää siltä, ​​että he ovat Arsenal odottamassa. Epäpätevän johtajan kanssa sinä aidosti pelkäät kuinka kauan amerikkalaiset epäilyt joutuvat nimittämään johtajan, jolla on jonkinlainen mahdollisuus palauttaa klubin kunniapäiviinsä, mutta sitten nykyisen klubin jalkapalloilun realiteeteista, se ei olisi pitkäaikainen. Niin mitä mieltä olet?
Aditya, MUFC, Intia