Viisi kuukautta sitten, Dortmund Football Club käynnisti uuden kotijoukkueen 2018-19-kauden. Dortmundin jalkapalloseura määrittää Dortmundin kaupungin sydämen lyöntiä. Klubin asemaa kaupungissa ei voida korvata kilpailun ajankohdasta riippumatta. Dortmund Jalkapallo pelipaita 2018-19 tulkitsee täydellisesti klubin ja kaupungin välistä erityistä yhteyttä sekä fanit, joilla on vertaansa vailla oleva uskollisuus ja innostus.

Uusi Dortmundin koti-jersey edessä rintakehän käyttää klubin kuvakeltaista keltaista, sykemittari, joka ilmaisee erityisen yhteyden kaupungin ja klubin välillä. Hyvin suunnitellut jäähdytysrihat säätelevät kehon lämpötilaa, kun taas kuiva-CELL-tekniikka käyttää korkean suorituskyvyn omaavia lankoja tehokkaasti imemään kosteutta kudoksesta. Jersey on integroitu pelaajien kanssa, jotta pelaajat voivat saavuttaa parhaan suorituksen kentällä.

Halvat Jalkapallo Pelipaidat: n muotoilun kohokohdat ovat moderni V-kaula-leikkaus ja tyylikäs musta raglanin hihat, joiden pääväri on musta. "BVB" -logo on painettu uuden jerseyin takaosaan, ja takana on klassinen "DORTMUND".

18-19bvbhome.jpg